Cauta

accg01 Perie

Aceasta perie cu gat lung ofera cele mai bune rezultate din lume. Gatul lung si perii super moi dau cele mai bune rezultate pe toate tipurile de roti.

More details


63 RON tax incl.

Orice profesionist care se ocupa de detailing va spune ca nimic nu este mai bun decat un set de perii pentru a obtine o treaba buna in mod rapid.

Construcţia premium a acestei perii o face rezistenta la acizi şi degresanţi puternici. 

 

Peria Long Neck Brush oferă un mâner lung cu o perie premium care este gentil și totuși destul de dur ca să curețe noroiul și muradaria. Perii pană oferă o forță de curățare superioară care este gentil cu toate jantele.
Profesioniștii cer unelte profesionale, iar linia noastră de Pensule de Detaliere sunt făcute să dureze. Pensule de Detaliere Profesionale Premium.
Orice profesionist iți va spune că nu există nimic mai bun decât un set de perii cu care lucrezi ușor și rapid.
Un set bun de perii de jante este un necesar zilnic. Periile Profesionale de la Chemical Guys sunt practic indestructibile. Proiectate să ofere performanță aceste perii sunt confecționate din mii de peri "Flogged". Acești peri "Flogged" sunt rezistente la chimicale și sunt tip pană care oferă o curățare fină dar eficace suprafețelor de gentul jantelor, părților mobile etc.


 

Cos  

Nici un produs

Transport 0 RON
Total 0 RON

Cos Plăteşte

Cauta

ANPC