Cauta

Livrare

Pretul transportului este acelasi indiferent ca doriti coletul prin posta romana sau curier de aceea va sugeram sa alegeti optiunea curierat rapid cu exceptia cazurilor in care localitatea dvs-tra nu se afla in aria de acoperire a curierului www.starcurier.ro (exemplu orase mici,comune si sate) 

  • Daca ai ales ca transport Posta Romana, pachetul trimis de noi va ajunge la oficiul postal de unde apartii. Posta iti va trimite acasa o instiintare iar tu te vei prezenta la posta cu buletinul, instiintarea si portofelul. Platesti contravaloarea si ridici pachetul. 

Atentie:

- Din momentul trimiterii pachetului si pana in momentul in care vei primi instiintarea de la posta pot trece pana la 7 zile lucratoare. Daca nici dupa acest interval instiintarea nu a sosit, ar fi bine sa faci o vizita la posta si sa-i intrebi de sanatate. Exista sansa (destul de mare din pacate) ca din motive bizare, hartiuta cu instiintarea sa nu fi poposit in casuta ta postala. Iar posta nu tine pachetul mai mult de 5 zile si ni-l trimite inapoi si noi trebuie sa te sunam si sa vedem ce s-a intamplat, blah, blah.

- Neaparat, adresa la care e trimis pachetul sa coincida cu adresa ta din buletin. Daca nu, mai mult ca sigur posta nu-ti va inmana pachetul.

- Transportul costa 16  lei prin serviciul de coletarie al postei Romane.

  • Daca ai ales ca transport Serviciu de Curierat www.starcurier.ro . Pachetul trimis de noi va ajunge la adresa specificata de tine in maxim 2 zile.In mod normal in 24 ore daca ati efectuata comanda pana la ora 12. Platesti contravaloarea si pachetul iti este inmanat.

- Transportul costa 16 lei prin serviciul de curierat.


Cos  

Nici un produs

Transport 0 RON
Total 0 RON

Cos Plăteşte

Cauta

ANPC