Cauta

WAC302 5050-Editie limitata de ceara sub forma de pasta

Multumim tuturor celor care au facut din 5050 un succes imens in intreaga lume. Multumim tuturor magazinelor de calitate sofisticate, fabricantilor de echipamente originale, dealerilor, distribuitorilor si prietenilor care au scris nenumarate articole online ridicand in slavi 5050.

More details


365 RON tax incl.

  • Multumim pentru nenumaratele articole legate de 5050 din publicatii si cel mai important, multumim pentru propagarea informatiilor referitoare la aceasta ceara superioara sub forma de pasta. „Garantat cea mai buna ceara sub forma de pasta........”
  • Cand una din cele mai de succes publicatii auto LUXURY & EXOTIC scrie despre un ghid al cumparatorilor pentru produse de calitate pentru ingrijirea masinii si selecteaza 5050 de la Chemical Guys drept un produs pe care trebuie sa-l aveti, nu putem sa fim altfel decat entuziasmati! Multumim oricarei persoane din lumea larga care a ales sa cumpere 5050 ceara de calitate sub forma de pasta.
  • Produsele Chemical Guy au avut si continua sa aiba succes pe toate pietele noastre si pe masura ce ne extindem pe plan global cu ajutorul unor distribuitori grozavi, al unor prieteni uimitori, al unor distinsi colectionari de masini, al unor clienti si prieteni minunati ca dumneavoastra care au raspandit prin lume informatii referitoare la produsele noastre… iar pentru aceasta va multumim! Speram ca ceara noastra sub forma de pasta 5050 depaseste considerabil toate asteptarile dumneavoastra.
  • 5050 este bazata pe o formula special dezvoltata pentru cunoscatori si perfectionisti care cauta sa obtina cea mai intensa stralucire posibila si intensitate si o sclipire neegalata. 5050 creeaza o suprafata intens stralucitoare care se trezeste la viata sub lumina schimbatoare.
  • 5050 a fost produs in cantitate limitata pentru clientii, pentru prietenii, pentru profesionistii nostri si pentru publicul care iubeste masinile, care ne cereau de ani de zile sa le oferim ceara sub forma de pasta de calitate. 5050 este o ceara sub forma de pasta de productie limitata. Amestecul de ceara sub forma de pasta Chemical Guys si procesul de emulsificare necesita 18 ore de amestecare la o temperatura precisa pentru a garanta o crema sub forma de emulsie micro fina.
  • Procesul complet de productie dureaza 8 zile de la inceput pana la sfarsit. Pentru a asigura cea mai ridicata calitate, pentru majoritatea cerurilor de calitate sub forma de pasta disponibile fara orice separare si emulsificare adecvata, emulsia finala de ceara este turnata la o temperatura precisa in cutii termorezistente. Emulsia turnata este apoi racita la o temperatura ideala intr-un mediu etans pentru a limita precipitarea si a garanta faptul ca nici o impuritate sau materiale aeropurtate nu vin in contact cu pasta. Dupa 24 de ore de racire fiecare produs este testat impotriva oricarui fel de separare sau imperfectiune. Cutiile acceptate sunt puse intr-o incapere rece pentru a intari emulsia si a pregati produsul de inchidere si ambalare, pentru a-i bucura pe iubitorii de automobile si profesionisti din orice loc din lume. Fiecare cutie este marcata si numerotata de specialisti autorizati Chemical Guys pentru asigurarea calitatii si este garantat cel mai de calitate produs la pretul corect.
  • 5050 este sustinut 100% de sistemul nostru de returnare neconditionata a costului, in cazul in care nu sunteti multumiti.
  • Multumirea dumneavoastra si succesul afacerii pe care o derulati sunt satisfactia noastra, iar daca vreunul din produsele noastre nu se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra si nu-l depaseste, pur si simplu returnati restul de produs pentru a va restitui integral banii.
  • Informatiile despre produsele bune circula repede si va multumim pentru asta! Va multumim pentru prietenia si pentru suportul pe care ni le acordati. Asteptam cu mare placere sa auzim cum au actionat produsele pentru dumneavoastra si va rugam sa ne trimiteti fotografii, e-mailuri sau sa ne sunati in orice moment!
  • Cu cea mai aleasa consideratie, Echipa Chemical Guys Chemical Guys Divizia de marketing Chemical GuysCos  

Nici un produs

Transport 0 RON
Total 0 RON

Cos Plăteşte

Cauta

ANPC