Cauta

wac707 ecosmart

 Ecosmart nu este detailer rapid- este un detailer ce cuprinde un  sistem complet- pentru prima data, intr-o sticla : sampon, ceara, sealant.

More details

Reduced price!
53 RON tax incl.

70 RON tax incl.

(price reduced by 25 %)

 

Soluția Verde pentru Detaliul Auto Complet a sosit în sfârșit! Soluția la spalare, Ceruire si Protejarea vehiculelor de orice dimensiune în câteva minute, fără a pierde timp sau apa este aici!

Produse de îngrijire auto ECO usor de utilizat pe care le aplicati pur si simplu simplu, ștergeți ușor murdăria și contaminarea si lustruiti pentru o suprafata strălucitoare! Curățați, lustruiti și protejati vehiculul dumneavoastră fără apă.
EcoSMART poate fi folosit practic oriunde, oricând, pe o suprafață umedă sau uscată la soare sau la umbra. EcoSMART este mai mult decât doar un produs, este un sistem complet într-o sticlă.

EcoSMART reduce cantitatea de apă poluata și este prima alternativă biodegradabilă, ea fiind compusa din sapun si apa. Fii istet și alăturate revoluției Verde cu EcoSMART; Sistemul complet pentru Curatare fara Apa.
Concentratul EcoSMART (formula noastra concentrata) este gata de actiune. Rația de diluare minimă de Concentrat EcoSMART este 1:8. Acest lucru înseamnă că se vor amesteca o sticla 16 uncii de concentrat cu un galon de RO (osmoza inversa) sau DI (di-ionizat) sau orice apă curată filtrată. Este întotdeauna recomandat a se folosi apă curată filtrată decat apa de la robinet care contine calciut. Vă recomandăm insistent să vă re-diluati EcoSMART-ul daca este necesar.

Incetati sa mai cumparati produse etichetate a fi fara apa. Fiti destepti. Alegeti produsul Ecosmart care este 100% fara apa- produs concentrat. Cumparati un singur galon si va puteti prepara o cantitate de 8 galoane de solutie.

Un galon de Ecosmart concentrat poate fi utilizat pentru 300 vehicule.

Ecosmart blocheaza efectele daunatoare ale soarelui, confera masinii dumneavoastra o stralucire de durata.

- un sistem complet fara apa

- ofera stralucire geniala in doar cateva secunde

 

 

Cos  

Nici un produs

Transport 0 RON
Total 0 RON

Cos Plăteşte

Cauta

ANPC