Cauta

GAP104 Wet Mirror Finish EFECT DE OGLINDA UMEDA, ULTRA LUCIOS, NELIPICOS

GAP104 Wet Mirror Finish EFECT DE OGLINDA UMEDA, ULTRA LUCIOS, NELIPICOS

Efectul perfect de "oglinda umeda" este usor de realizat cu produsul perfect. Wet mirror finish ofera o stralucire umeda, deosebita de cea oferita de orice ceara. O suprafata alunecoasa care reflecta lumina ca o oglinda.

More details


75 RON tax incl.

  • O suprafata ultra lucioasa, nelipicioasa, cu stralucire intensa, suprafata alunecoasa indiferent de conditiile atmosferice, creata pentru a lasa vopseaua sa respire. Un produs de lustruire a suprafetei intr-un singur pas, garantat pentru a intensifica stralucirea oricarei suprafete.
  • Avand cu adevarat un efect de oglinda umeda, ofera o suprafata care nu numai ca straluceste, dar este de asemenea protejata la o scara nano-tech prin combinarea moleculara cu vopseaua dumneavoastra, asigurand o finisare neteda si durabila care reflecta lumina ca o oglinda, oferind in acelasi timp o protectie superioara a suprafetei.
  • Formularea unica fara ceara reduce sarcina statica a suprafetei pentru a permite respingerea maxima a mizeriei, in timp ce lubrifierea unica a Mirror Wet reduce frictiunea in timpul aplicarii si a eliminarii, care limiteaza in schimb incarcatura statica de la suprafata vehiculului.
  • Optima pentru aplicarea manuala sau cu masina.
  • Cea mai buna solutie de intensificare a stralucirii pentru autovehiculul, autoturismul, camionul, tractorul (lol), avionul, ambarcatiunea, motocicleta, sticla, otelul inoxidabil, fibra de sticla, rotile, si suprafetele dumneavoastra cromate disponibile.
  • Contine agenti de protectie UVA si UVB pentru a bloca efectele daunatoare ale soarelui in timp ce va protejeaza vopseaua ca un ecran de protectie durabil din sticla.
  • Timp de ani de zile, Chemical Guys a fabricat cele mai de calitate produse din cele mai bune materii prime. Echipa noastra de cercetare si dezvoltarre a lucrat mana in mana cu chimistii nostri pentru a inova si reinventa in mod constant industria.
  • O tehnologie noua nemaifolosita niciodata inainte in industria auto foloseste nanotehnologia combinata cu capacitatea de a modifica produsele chimice folosite ca materie prima si le permite produselor Chemical Guys sa actioneze mai rapid, sa dureze mai mult, sa fie aplicate la soare si la umbra in timp ce ofera rezultate nemaiatinse inainte cu produse conventionale.
  • Daca vedeti o sa si credeti! Aici puteti citi ce au avut de spus clientii nostri.
  • Am inceput intr-adevar sa ma bucur de aceste produse (de toate) pentru ca usurinta cu care pot fi folosite, eficacitatea si rezultatul lor final..... luciul si intensitatea lor sunt uimitoare. Ca o oglinda. Thomas. B. Pennsylvania Aplicare: Mirror Wet Finish poate fi aplicata, dar dispare realmente in timpul procesului. Mirror Wet Finish nu va crapa, nu se matuieste, nu se decoloreaza, nu se cojeste, si poate fi folosita pe toate suprafetele cromate, din aluminiu, fibra de carbon, suprafetele din aliaj de fibra de carbon/fibra de sticla, sticla, fibra de sticla, si chiar plastic vopsit.

Cos  

Nici un produs

Transport 0 RON
Total 0 RON

Cos Plăteşte

Cauta

ANPC