Cauta

GAP161 ULTRA FINE Final Polish Paintwork Cleaner solutie de lustruire finala si curatare a suprafetei de lucru

FP-Restaureaza vopseaua deschisa si inchisa la culoare de parca ar fi noua, in timp scurt, cu eforturi si costuri reduse! 100% sigur pentru suprafetele superioare transparente. Este un produs de calibru profesional fara pretul astronomic al unui produs de retail cu nume rasunator de marca.

More details

Reduced price!
70 RON tax incl.

87 RON tax incl.

(price reduced by 20 %)

Availability: in stoc

       FP- Finishing Polish este o solutie micro-polish de curatare a suprafetei vopsite, pura, de calitate, creata cu ajutorul polimerilor si a agentilor microfini de lustruire pentru eliminarea usoara si blanda a:

  • imperfectiunilor minore, a oxidarii usoare, a zgarieturilor si a panzei de paianjen pentru a restaura vopseaua la conditia de alta data, preparand-o pentru stratul final de ceara sau de sealant.
  •  FP ingrijeste 100% suprafata, chiar si pentru suprafetele lacuite si nu contine siliconi si ceara. FP-Finishing Polish, asigura un timp optim de actiune si garanteaza o finisare sigura, fara urme de panza de paianjen, care va placea sigur chiar si criticului celui mai inversunat. Final Polish este o super solutie de lustruit ultra-fina destinata sa ajute la eliminarea efectului de panza de paianjen si a imperfectiunilor suprafetei pe care alte produse pur si simplu nu pot sa le elimine. Cea mai buna cale de a maximiza stralucirea oricarui produs este sa il folositi in mod adecvat, pregatind suprafata inainte de a aplica o ceara sau un sealant. Pregatiti-o asa cum trebuie cu FP. Spre deosebire de alte produse disponibile pentru ingrijirea suprafetelor vopsite si pentru utilizatorii industriali profesionisti, FP-Final Polish solutie de lustruit elimina efectiv imperfectiunile si panza de paianjen minora, mai degraba decat sa le ascunda doar temporar sub ceruri si substante de umplere (fillers).
  •  Este special creata pentru a fi folosita cu o masina de polisat rotativa la viteze cuprinse intre 1,400 si 2,000 rpm. Poate fi de asemenea folosita cu o masina de polisat PC sau cu Ultimate Detailing Machine Chemical Guys pe treapta de viteza 4-5. Folosirea unei masini de polisat rotative la o viteza superioara va imbunatati capacitatea abraziva a microparticulelor fine FP pentru a elimina cauza panzei de paianjen si a zgarieturilor usoare. 
  •  Pentru rezultate superioare de finisare Chemical Guys a dezvoltat tampoanele aplicatoare MPT. Tampoanele aplicatoare de lustruire din spuma cu tehnologie specializata multi-pori sunt destinate operatiunilor de lustruire finala pentru rezultate perfecte de finisare. Chemical Guys-MPT-Tampoanele aplicatoare de lustruire din spuma cu tehnologie specializata multi-pori – Tamponul specializat albastru – este un aplicator foarte avansat pentru aplicarea solutiilor fine de lustruire, a glaze-urilor si cerurilor. Noua tehnologie Micro-pori permite utilizatorului sa foloseasca acest tampon aplicator pe o masina de polisat rotativa sau PC. Spuma Micro-Pori se asigura ca fiecare por sa aiba exact aceeasi marime ca cel de langa el, si in acest mod aplicatoarele specializate CG pot asigura o finisare perfecta pentru toti utilizatorii. Veti observa cand strangeti aplicatoarele noastre ca acestea sunt foarte dense. Aplicatoarele micro-pori sunt dense pentru a pastra produsul in aplicator si a asigura o intindere, o slefuire, o lustruire si o finisare uniforma. Folosirea tehnologiei dense micro-pori (MPT) permite de asemenea folosirea aplicatoarelor specializate pe o treapta superioara de viteza pentru a conferi o finisare cu adevarat perfecta prin reducerea alunecarii si a risipei.
  •  Urmati doar acesti 3 pasi simpli: Pasi de urmat:
  •  1. Folosind o masina de polisat rotativa sau o masina de polisat random orbital DA (Dual-Action), aplicati FP sau produsul dorit pe un aplicator ultra moale de lustruire CG MPT BLUE albastru.
  • 2. Miscati masina de polisat peste suprafata aplicand o presiune usoara sau medie, pastrand aplicatorul umed, pana aduceti la lumina o stralucire deosebita vizibila si tot ceea ce ramane este o suprafata perfecta.
  • 3. Folositi un prosop de calitate din microfibra Chemical Guys Premium Microfiber Towel precum El-Gordo, Chubby sau Fluffer pentru a sterge cu blandete reziduurile.

Contor abraziv

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Usor                             Mediu                          Puternic

SFATURI PENTRU APLICARE:

FP este excelent pentru lustruirea manuala sau poate fi utilizat eficient cu masina de polisat de mare viteza sau cu o masina random orbital DA dual action.

Aplicarea manuala

1. Pentru cele mai bune rezultate nu folositi in lumina directa a soarelui. Lumina directa si stralucitoare a soarelui se va reflecta in suprafata masinii, iar stralucirea orbitoare va face ca dumneavoastra sa nu mai vedeti perfect zgarieturile si efectul de „panza de paianjen”.

2. Folosind un prosop plusat curat sau un tampon aplicator sau un prosop din microfibra, aplicati o cantitate mica de produs.

3. Lucrati pe suprafete mici, aplicand cu ajutorul unei miscari circulare usoare.

4. Frecati pana ce se usuca. Stergeti excesul de produs. Repetati daca este necesar.

Aplicarea cu masina:

1. Alegeti cel mai bun aplicator de lustruire pentru folosirea cu masina dumneavoastra de polisat. (preferabil unul nou sau curat)

2. Aplicati suficienta solutie de lustruit pentru a lucra pe zone de 60 pe 60 cm... 3. Aplicati solutia de lustruit pe zonele afectate folosind presiunea egala usoara sau medie Permiteti solutiei de lustruit sa se usuce, apoi lustruiti pentru un luciu intens.

Dupa lustruire:

1. Amintiti-va, pentru protectie optima si durabilitate, dupa toate solutiile de lustruit aplicati o ceara sau un sealant pentru vopsea.

2. Cu toate FP-Final Polish va conferi stralucire majoritatii cerurilor, aceasta nu contine ceruri, sau siliconi si nu are calitati protective.

1. Pentru o protectie optima va sugeram M-Seal- Paint Sealant.

Cos  

Nici un produs

Transport 0 RON
Total 0 RON

Cos Plăteşte

Cauta

ANPC